Aamurukous MAANANTAISIN KLO 10  JA mIx KERHO KLO 16. TIISTAISIN Rukousilta KLO 18. Keskiviikkoisin  Nuorten ilta klo 16.  –Tuore elintarvikkeiden jakoa joka päivä klo 17 .
Su
22.1.
Maakuntatilaisuus
klo
11

Pastori Jari
Suominen Iisalmesta

Ma
23.1. Aamurukous klo10

Ti
24.1. Hyvän mielen kerho klo 9:30

Rukousilta
klo18

Su
29.1.

Kotikokous
klo 14 Saarelassa

Eija
ja Esko Lappalaisella Pyhäsalmentie 2511 

Kerho

Seurakuntamme tiloissa kokoontuu mix-kerho alakouluikäisille tytöille ja pojille maanantaisin klo 16 alkaen noin klo 17.30-18.00 saakka.

Kerhossa on monenlaista toimintaa ja seikkailua sekä ulkona että sisällä. Vaikka joka kerta pidämme hauskaa eri puuhien parissa, hiljennymme myös aina pieneen raamatunkertomus-  ja lauluhetkeen.

Lastentoimintaan ilmoittautuminen

KESÄLEIRI

Kesäleireillä on jo kymmenien vuosien perinne. Kesän ollessa parhaimmillaan ja veden lämpimimmillään on leirin aika. Leiri kestää kolme – neljä vuorokautta. Leirin keskeinen ajatus on opettaa lapsille rakastavasta Taivaan Isästä sekä hartaushetkien ja raamisten että leikkien, pelien, uimisen, leiriolympialaisten yms. puuhailun kautta. Keittiön porukka pitää huolen siitä, että kaikilla on mahat täynnä ja hyvä mieli.

 Keskiviikkoisin  Nuorten ilta klo 16.

Kuukauden toisen sunnuntain tilaisuuden teemana on lähetys.Tuemme Kiinan Raamattutyötä säännöllisesti Avainmedian kautta.

Pielaveden helluntaiseurakunnalla on lähetyskirpputori, jonka tuotosta osa menee lähetystyöhön. Jeesus itse sanoi (Mt.4:4): ”Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka Jumalan suusta lähtee.”

Lähetyskirpputori, os. Laaksotie 28, Pielavesi.
Myymälän vastaavana hoitajana toimii Airi Remes, puh. 040 181 7321.

Avoinna arkisin seuraavasti:
Maanataisin 10-17
Tiistaisin suljettu
Keskiviikkona 10-15
Torstaina 10-17
Perjantaina 10-15

Otamme vastaan puhdasta ja myyntikuntoista tavaraa kirpputorin avoinna ollessa.
Liikkeen ollessa suljettu, ethän jätä tavaraa ulos!

Lähetyskirpputori haluaa palvella ja olla hyödyksi niin oman paikkakunnan kuin ympäristöpaikkakuntienkin asukkaille ja lomalaisille.

Kirpputorille voi tulla tekemään edullisia ostoksia tai lahjoittaa itselle tarpeettomaksi käyneitä puhtaita ja ehjiä vaatteita, astioita, koriste-esineitä sekä huonekaluja.

Lähetyskirpputori työllistää kaksi osa-aikaista työntekijää sekä useita talkoolaisia.

LIVE KOKOUS NYT! 

kun painat linkkiä löydät meneillään olevan tilaisuutemme sekä aiemmat taltioinnit.

Seurakuntamme jakaa joka päivä elintarvikkeita jotka tulevat paikallisilta kaupoilta. Tuoretavaran, kuten salaattien ja hedelmien jako joka päivä klo 17. Kerran kuussa, ellei toisin ilmoiteta niin  viimeisenä torstaina on einesten jako alkaen klo 10. Varsinaisia ruokailuja järjestämme tilanteen mukaan josta erikseen ilmoitamme Pielavesi Keitele lehdessä sekä Facebookin Pielavesi ryhmässä.

Lähetä esirukous

Lähetä oma esirukousaiheesi, niin rukoilemme puolestasi.