Toiminta
KESÄkuu 2021

Johtuen COVID 19 paikallisesta tilanteesta, tilaisuuksiin tulijoita kehoitetaan  edelleen varautumaan hengitysmaskin käyttöön. Etäkokoukseen pääset kokouksen linkillä LIVE STRIIMI 

Maanantaisin aamurukous klo 10 ja Tiistaisin rukousilta klo 18.Lisäksi seuraavat: 

20.6 Aamutilaisuus klo 11Kauko Nevalainen.

Pe 25.6. Juhannusaaton kokoontuminen  Eino ja Anja Mehtosen mökkirannassa Katajamäessä.

Lataa ohjelma tästä

Kerhot

Seurakuntamme tiloissa kokoontuu mix-kerho alakouluikäisille tytöille ja pojille maanantaisin klo 16 – 17.30.  Nyt kerho on jo kesätauolla.

Kerhossa puuhaillaan aina monenlaista mukavaa kuten leivotaan, kokataan, keilataan, askarrellaan, retkeillään ja pelataan kivoja pelejä.
Vaikka joka kerta pidämme hauskaa eri leikkien ja puuhien parissa, hiljennymme myös aina pieneen raamatunkertomus-  ja lauluhetkeen.

Lasten ja varhaisnuorten kesäleiri

Kesäleireillä on jo kymmenien vuosien perinne. ILMOITTAUDU  Kesän ollessa parhaimmillaan ja veden lämpimimmillään on leirin aika. Leiri kestää kolme – neljä vuorokautta. Leirin keskeinen ajatus on opettaa lapsille rakastavasta Taivaan Isästä sekä hartaushetkien ja raamisten että leikkien, pelien, uimisen, leiriolympialaisten yms. puuhailun kautta. Keittiön porukka pitää huolen siitä, että kaikilla on mahat täynnä ja hyvä mieli.

 Yli 13-vuotiaille nuorille on oma ilta lauantaisin klo 18.00. Hengellisen raamattutuokion lisäksi nuoret viettävät siellä aikaa ikätoveriensa  seurassa pelaten, lasketellen, keilaten, elokuvia katsellen ja retkeillen. Valmistamme myös  joka kerta yhdessä jotain pikkusyötävää. Joskus vierailemme naapurialueiden nuortenilloissa tutustumassa lähialueen nuoriin ja nuortentoimintaan.  

Kuukauden toisen sunnuntain tilaisuuden teemana on lähetys.

Tuemme Kiinan Raamattutyötä säännöllisesti Avainmedian kautta.

Pielaveden helluntaiseurakunnalla on lähetyskirpputori, jonka tuotosta osa menee lähetys-työhön. Jeesus itse sanoi (Mt.4:4): ”Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka Jumalan suusta lähtee.”

Lähetyskirpputori, os. Laaksotie 28, Pielavesi.
Myymälän vastaavana hoitajana toimii Airi remes, puh. 040 181 7321.

Avoinna arkisin seuraavasti:
Maanataisin 10-17
Tiistaisin suljettu
Keskiviikkona 10-15
Torstaina 10-17
Perjantaina 10-15

Otamme vastaan puhdasta ja myyntikuntoista tavaraa kirpputorin avoinna ollessa.
Liikkeen ollessa suljettu, ethän jätä tavaraa ulos!

Lähetyskirpputori haluaa palvella ja olla hyödyksi niin oman paikkakunnan kuin ympäristöpaikkakuntienkin asukkaille ja lomalaisille.

Kirpputorille voi tulla tekemään edullisia ostoksia tai lahjoittaa itselle tarpeettomaksi käyneitä puhtaita ja ehjiä vaatteita, astioita, koriste-esineitä sekä huonekaluja.

Lähetyskirpputori työllistää kaksi osa-aikaista työntekijää sekä useita talkoolaisia.

LIVE KOKOUS NYT! 

kun painat linkkiä löydät meneillään olevan tilaisuutemme sekä aiemmat taltioinnit.

Lähetä esirukous

Lähetä oma esirukousaiheesi, niin rukoilemme puolestasi.