Seurakunnan toimintaa:

 Elintarvikkeiden jakoa noin kerran kuukaudessa 

(Seuraa ilmoittelua paikallislehdessä sekä Facebook-päivityksiä ryhmässä Pielavesi).

Sunnuntain tilaisuudet striimataan ja niitä voi seurata YouTube-kanavalla Pielaveden helluntaiseurakunta / live-tilaisuudet 

Su 2.6.klo 11   Ehtoolliskokous, puhe Risto Venäläinen

Su 9.6. klo 11 Päivätilaisuus, Mikko Maila  

Su 16.6. klo 11 Päiväkokous, Marjut Lindholm-Holopainen, tilaisuuden jälkeen kahvitarjoilu, josta       vapaaehtoinen maksu lapsi- ja nuorisotyön hyväksi

Su 30.6. klo 18  Musiikin ja evankeliumin ilta, Pertti Pohjola, Rainer Hedman ja Kauko Nevalainen

SÄÄNNÖLLISET VIIKKOTAPAHTUMAT

Maanantaisin aamurukous klo 10  

Tiistaisin rukousilta klo 18

Sunnuntaisin kokous klo 11 

 

 

Kerho 

Seurakuntamme tiloissa kokoontuu mix-kerho alakouluikäisille tytöille ja pojille torstaisin klo 16 alkaen noin klo 17.30-18.00 saakka.

Kerhossa on monenlaista toimintaa ja seikkailua sekä ulkona että sisällä. Vaikka joka kerta pidämme hauskaa eri puuhien parissa, hiljennymme myös aina pieneen raamatunkertomus-  ja lauluhetkeen. Kesäajan kerho on lomatauolla.

Lastentoimintaan ilmoittautuminen

KESÄLEIRI

Kesäleireillä on jo kymmenien vuosien perinne. Kesän ollessa parhaimmillaan ja veden lämpimimmillään on leirin aika. Leiri kestää kolme – neljä vuorokautta. Leirin keskeinen ajatus on opettaa lapsille rakastavasta Taivaan Isästä sekä hartaushetkien ja raamisten että leikkien, pelien, uimisen, leiriolympialaisten yms. puuhailun kautta. Keittiön porukka pitää huolen siitä, että kaikilla on mahat täynnä ja hyvä mieli.

Kuukauden toisen sunnuntain tilaisuuden teemana on lähetys.Tuemme Kiinan Raamattutyötä säännöllisesti Avainmedian kautta.

Pielaveden helluntaiseurakunnalla on lähetyskirpputori, jonka tuotosta osa menee lähetystyöhön. Jeesus itse sanoi (Mt.4:4): ”Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka Jumalan suusta lähtee.”

Lähetyskirpputori, os. Laaksotie 28, Pielavesi.
Myymälän vastaavana hoitajana toimii Airi Remes, puh. 040 181 7321.

Avoinna arkisin seuraavasti:
Maanataisin 10-17
Tiistaisin suljettu
Keskiviikkona 10-15
Torstaina 10-17
Perjantaina 10-15

Otamme vastaan puhdasta ja myyntikuntoista tavaraa kirpputorin avoinna ollessa.
Liikkeen ollessa suljettu, ethän jätä tavaraa ulos!

Lähetyskirpputori haluaa palvella ja olla hyödyksi niin oman paikkakunnan kuin ympäristöpaikkakuntienkin asukkaille ja lomalaisille.

Kirpputorille voi tulla tekemään edullisia ostoksia tai lahjoittaa itselle tarpeettomaksi käyneitä puhtaita ja ehjiä vaatteita, astioita, koriste-esineitä sekä huonekaluja.

Lähetyskirpputori työllistää kaksi osa-aikaista työntekijää sekä useita talkoolaisia.

LIVE KOKOUS NYT! 

kun painat linkkiä löydät meneillään olevan tilaisuutemme sekä aiemmat taltioinnit.

Seurakuntamme jakaa noin kerran kuukaudessa elintarvikkeita, jotka tulevat paikallisilta kaupoilta.  Ilmoitamme ruokakassien jakeluajankohdasta Lähetyskirpputorilla, Facebookin Pielavesi-ryhmässä sekä Pielavesi-Keitele -lehdessä Pielavedellä tapahtuu – palstalla.

Lähetä esirukous

Lähetä oma esirukousaiheesi, niin rukoilemme puolestasi.